WAVEKARTING
NIEUWPOORT • Een unieke combinatie van watersport, motorsport en avontuur. Dat is Wavekarting. Eigenhandig stuurt u een snelle en zeewaardige motorboot over de golven van de Noordzee. De gedroomde activiteit voor een bedrijfsevent, familie-uitstap, of gewoon onder vrienden.

Eigenlijk heeft Wavekarting wel iets van een klassieke 'droge' karting. Maar dan in een adembenemend kader met water, wind en een weidse horizon.

Is Wavekarting moeilijk of gevaarlijk? Helemaal niet. Het kan zonder vaarbewijs of brevet. Vooraf krijgt u een uitgebreide briefing over veiligheid en techniek. U vaart aan uw eigen tempo en valt NIET in het water. Onze professionele instructeurs begeleid jullie vanop zijn eigen veiligheidsboot.

Geen zeebenen ? Geen nood! Wavekarting is zo'n intense bezigheid dat niemand last heeft van zeeziekte. Daarom is Wavekarting echt toegankelijk voor iedereen. Jong of minder jong, waterrat of landrot, sportieveling of couch potato. Te meer omdat we bijzonder scherpe all-in tarieven hanteren.

Met Wavekarting heb je gegarandeerd een onvergetelijke belevenis gevonden!

Reserveren is noodzakelijk, plaatsen zijn beperkt.
Watersportlaan 15
8620 Nieuwpoort
breng me hierheen